Digitaliseer je bedrijfsprocessen

Wij ontwikkelen maatwerkapplicaties voor organisaties wanneer standaard oplossingen niet de lading dekken of gewoon te duur zijn. De applicaties zijn gericht op het digitaliseren van bedrijfsprocessen en werkzaamheden waar werknemers veel tijd aan kwijt zijn. Door automatisering kan een stuk efficiënter worden gewerkt. Daardoor besparen organisaties op de personeelskosten of kan er meer werk worden verzet met hetzelfde aantal medewerkers. Inmiddels bouwt Cbsec bedrijfsapplicaties in alle soorten en maten. Wij weten dat elke organisatie anders is, daarom verdiepen wij ons in de behoefte van je organisatie.

Gebruiksvriendelijke applicaties

De kracht van onze professionals is dat zij zeer complexe bedrijfsprocessen kunnen omtoveren naar een gebruiksvriendelijke bedrijfsapplicatie die voor 100% aan de wensen en eisen van een organisatie voldoet. Wij zorgen dat de applicatie wereldwijd bereikbaar is via het internet, zodat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot de applicatie. Ook in het buitenland en op eventuele andere vestigingen. Optimaliseer je bedrijfsvoering en productiviteit met een maatwerkapplicatie. Het resultaat is dat medewerkers sneller en efficiënter kunnen werken en flink op de kosten kan worden bespaard.

Heeft uw personeel het altijd druk?

Werknemers zijn vaak veel tijd kwijt met werkzaamheden die door automatisering een stuk efficiënter kunnen. Herkent u dit beeld bij uw medewerkers en zou u graag efficiënter willen werken? Vaak kan software daarbij helpen. Hoewel er voor sommige bedrijfstakken al softwarepakketten bestaan, blijkt in de praktijk dat deze vaak nooit 100% aan uw eisen voldoen. Ieder bedrijf is immers uniek en zo ook hun werkwijze. Bovendien bestaat er voor veel toepassingen nog geen software. Door het laten ontwikkelen van eigen software kunt u uw medewerkers efficiënter laten werken, waardoor ze minder tijd nodig hebben voor dagelijkse werkzaamheden. Deze tijdsbesparing kan al gauw oplopen tot meerdere FTE's per jaar!

Maatwerk webbased software

Een softwarepakket op maat. Dat maakt Cbsec voor u. Maar u bent de regisseur! Vanaf het ontstaan van het idee schuiven wij als ontwikkelteam graag bij u aan tafel. Eerst worden de wensen en ideeën omgezet in een ruwe schets van de applicatie. Daarna worden deze ideeën omgezet in een functioneel- en technisch ontwerp. Op basis van dit ontwerp wordt een team van ervaren programmeurs samengesteld die van het idee realiteit maken. Ook tijdens de periode dat er ontwikkeld wordt hebben we regelmatig contact. Hierbij kijken we of de gemaakte keuzes nog steeds juist zijn. Varen we op koers of moeten we bijsturen? Met uw kennis van de onderneming en onze technische kennis zijn alle bouwstenen in huis voor een perfect softwarepakket. Neem dus snel contact met ons op!