Software Innoveren

Je loopt rond met een potentievol idee en je wilt dit vertalen naar daadwerkelijke software. Of, jouw eigen software is niet meer veilig of niet schaalbaar. Welke situatie jouw idee of jouw software zich ook in bevindt, Cbsec BV is jouw IT-partner in software ontwikkeling.

Ons team van ervaren developers denkt met jou mee en brengt jouw idee naar IT. Met gevoel voor business en onze top-expertise in Microsoft technologie en user experience ontwikkelen wij bedrijfskritische en efficiënte applicaties. Experts helpen met het vertalen van jouw wensen in innovatieve software, volgens de SCRUM methodiek. Op deze manier kunnen we snel aan de slag om de perfect-fit software te ontwikkelen.

Cbsec BV bewijst al 20 jaar dat er voor ieder bedrijf en ieder budget een software oplossing mogelijk is. Als een ware businesspartner maken wij vele ambitieuze organisaties succesvol. Wij zorgen voor onderscheidend vermogen, business transformaties en creëren meerwaarde voor de eindgebruiker. Zo kan jij blijven doen waar jij het beste in bent.

Cbsec BV biedt meer dan een stukje maatwerk software: samen ontwikkelen wij een veilige en toekomstgerichte oplossing voor jouw probleem of doel. We zijn pas tevreden als we hier volledig in zijn geslaagd! Wat voor oplossingen we bieden? Waar jij behoefte aan hebt. Denk aan webapplicaties, maar ook platformen ,portalen, bedrijfsapplicaties of een combinatie hiervan.1

Maatwerk applicaties

Zijn de digitale wensen van jouw organisatie (branche) specifiek? Of wil je snel apps bouwen zonder aan de back-end systemen te rommelen?

2

Passend bij doelstellingen, budget en legacy

Bij Cbsec stemmen we software ontwikkeling af op jouw ambitie. Waaruit bestaat de huidige infrastructuur: kunnen we die deels behouden? Welke nieuwe resources zijn nodig? En is er behoefte aan web- of mobiele applicaties?

3

Samen inventariseren we de digitale kansen

We houden rekening met de menselijke aspecten van een organisatieverandering en gebruiken bewezen technologieën.


Wat kunt u verwachten?


Slim gebruik van software

Proces optimalisatie

Veiligheid

UPDATES

Geld terug beleid

Ondersteuning & hulp