Snel Java-expertise van dienstbare en flexibele maatwerk partner

Snel op zoek naar Java expertise of een flexibele maatwerk partner voor je IT? We bieden voor een diversiteit aan klanten advies, snelle expertise en natuurlijk maatwerk-oplossingen in een digitale transformatie. We helpen bedrijven met verouderde IT weer toekomstbestendig maken of we vertalen business logica naar maatwerk oplossingen. Allemaal met een pragmatische benadering en aanpak.


Jouw best of breed-oplossing

Best of Breed (BOB) is voor ieder bedrijf anders. In een BOB werken verschillende softwarepakketten of tools samen als één professionele en effectieve omgeving ter optimale ondersteuning van je bedrijfsprocessen. Afzonderlijk doen de pakketten precies dát gedeelte van het bedrijfsproces waar ze uitermate geschikt voor zijn en met tooling (zoals bijv. ESB, BRMS, Logging, Monitoring) zorgen wij dat alles naadloos samenwerkt. We hebben veel ervaring met Java en complexe IT-landschappen waarin o.a. netwerk, security of integratie belangrijke onderwerpen zijn.


Zo min mogelijk maatwerk

Dat klinkt misschien gek van een Java maatwerk-partner, maar we geloven in reuse before buy, before build. Als we namelijk niet het wiel opnieuw uitvinden, kunnen we ons beter concentreren op de gewenste functionaliteit die wél alleen in maatwerk mogelijk is. De Java-community is immens groot, dus kunnen we zo veel mogelijk gebruik maken van bestaande of standaard-componenten. Die componenten integreren we met een ESB of met maatwerk-functionaliteit. Zo bouwen we alleen Java-functionaliteit die er nog niet is op maat.


Met het oog op toekomst

We kijken verder dan onze neus lang is, als we voor je aan het werk gaan. Wat verwacht je over één, vijf of tien jaar van je software? Hoe kunnen we pragmatisch en stapsgewijs ondersteunen met onze Java-oplossingen of -expertise? Met gebruik van Java-standaarden en bestaande Java-componenten is de kans het grootst dat je oplossing op lange termijn bruikbaar en waardevol blijft. Denk aan cloud, on-premise of hybride.


IT-migratie: van monoliet naar services

Een trend in de IT is de migratie van een monoliete-applicatie naar ‘losse’ (micro-)services. Wanneer we je helpen met IT-migratie proberen we onderdelen in je monoliet te herkennen die we kunnen uitbesteden aan gespecialiseerde software(/-componenten). De arbeid en het beheer rondom die gespecialiseerde software is vele malen minder dan bij een monolithische applicatie. De functionaliteiten die niet met gespecialiseerde software kunnen worden gerealiseerd, ontwikkelen we op maat voor je en integreren we met de rest van je IT-landschap.