Wij zijn Cbsec BV. Een gedreven en ambitieuze bedrijf, altijd bezig met de nieuwste technologieën om te zorgen dat onze klanten successen behalen. Samenwerken en innovatie zijn belangrijke kernwaardes: met onze top-expertise in Microsoft technologie ontwikkelen wij innovatieve bedrijfskritische software op maat. Van analyse tot implementatie. Als een ware businesspartner maken wij vele ambitieuze organisaties succesvol. Wij zorgen voor onderscheidend vermogen, business transformaties en creëren meerwaarde voor de eindgebruiker.

Cbsec BV bestaat inmiddels al 20 jaar. Daar zijn we trots op. Onze topexperts lossen dagelijks complexe IT-vraagstukken op voor onze klanten. We creëren business innovaties en helpen onze klanten daarmee schaalbare stappen te zetten naar de toekomst toe.

Cbsec BV onderscheidt zich door een bedrijfscultuur waarin innovatie, plezier, werkgeluk, betrokkenheid en ontwikkeling centraal staan.
Maak kennis met onze IT-topexperts

Security, architect, database, front-end, back-end, design... Wat je ook zoekt, het antwoordt vind je bij Cbsec BV. Iedere softwareontwikkelaar heeft zijn eigen specialiteit, maar een ding is zeker: bundel die krachten, en er ontstaan super efficiënte en effectieve teams.

We werken agile en scrum. Flexibel, multidisciplinair en uiterst effectief.


Goed plan = halve werk

Zo realiseren wij succes


Alles begint bij een grondige analyse van wat er echt nodig is. Samen met de business bespreken we de aanleiding en achtergronden van het nieuwe project. Cbsec vliegt de analysefase pragmatisch aan. Het product geeft richting, maar wordt geen dik boekwerk wat vrijheid belemmerd.


Ontwikkeling in sprints

Het ontwikkelteam werkt steeds in iteraties van 1-3 weken in het ontwikkelen van de oplossing. Na een iteratie is er een demo van een werkbaar (tussen)product en volgt er een planning voor de komende sprint. In dit proces is er continue afstemming met de opdrachtgever wat leidt tot hoge transparantie en het beste eindresultaat.


Champagne op D-Day

Het grote moment is aangebroken: de applicatie wordt in productie genomen! Hier is al weken naar uitgekeken. Met alle betrokkenen van het project vieren we dit succes.


Continue ondersteuning

Als softwareapplicaties operationeel draaien ondersteunt Jump met doorlopende beheer en support naar wens. Ook leveren we continue doorontwikkeling op basis van een strippenkaart.


Landen

0 +

Klanten

0 +

Projecten

0 +

Werknemers

0 +