Zoek je software dat past bij je bedrijf?

Passende, betaalbare en veilige software-oplossingen voor je bedrijf. We verzorgen veel maatwerk-trajecten voor middelgrote bedrijven. We merken dat veel van onze klanten vaak de juiste functionaliteit missen in hun standaard-software om echt het verschil maken. Je applicaties aanvullen met maatwerk is de oplossing om je bedrijf nog beter te laten werken.

Bij ons vind je Java- en Javascript-oplossingen op maat. We ontwikkelen en beheren o.a. business-apps, IAM met Keycloak, ESB of applicatieserver-vernieuwing met o.a. Spring, SpringBoot, Wildfly of Angular. Herken je de belangrijkste redenen voor maatwerk software?

Een veilig IT-landschap

Het belang van veilige software staat buiten kijf, maar realisatie daarvan is een ander verhaal. Flusso-consultants kennen de gevaren rondom cyber security en weten de oplossingen.

We ontwikkelen op dagelijkse basis oplossingen met veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Voor o.a. banken, verzekeraars en overheidsinstanties. AVG-/GDPR- compliant, veilig en hacker-proof.


Naadloze IT-integratie met mensen en bedrijfsprocessen


1

Passend

Veel van je bedrijfssoftware functioneert goed. Wij laten intact wat al goed werkt en vullen aan met nieuwe functionaliteit of integratie.

2

Betaalbaar

Ons maatwerk is betaalbaar, omdat jij bepaalt welk werk we precies voor je bedrijf uitvoeren. In het tempo dat past bij je bedrijf.

3

Veilig

Onze consultants zijn dagelijks met veiligheid van IT bezig, kennen de gevaren en weten de oplossingen.


Wat u kunt verwachten?


Slim gebruik van software

Proces optimalisatie

Veiligheid

Updates

Geld terug beleid

Ondersteuning & hulp


 • Adres:

  Hoofdweg 640, 2132 MK

 • Email:

  info@cbsec.eu

 • Telefoon:

  085-0609978

 • Openingstijden

  9:00-17:00 Ma - Vrij